Kuhinja

Sjeckalica povrća CL50 + 3 diska na poklon, Robot Coupe

Robot Coupe ovoga ljeta želi počastiti svoje vjerne kupce, pa je tako ponudio ljetno izdanje sjeckalice povrća CL50 s 3 diska na poklon.

CL50 idealan je za ujednačeno rezanje i ribanje raznog povrća, voća i sireva. Riječ je o profesionalnom stolnom, robusnom uređaju uz čiju pomoć odjednom možete pripremiti do 400 obroka, rješenje za restoranske kuhinje i pizzerije.

Izuzetno čvrsta konstrukcija Robot Coupove sjeckalice dolazi s aluminijskom glavom na kojoj se nalaze dva otvora:
– veći u kojeg može stati npr. pola glavice kupusa ili pola koluta sira i
– cilindrični otvor za duguljasta povrća (mrkva, svježi krastavac, tikvica).

Ovo posebno ljetno izdanje modela CL50 dolazi s 3 diska na poklon (disk za ploške 2 mm, disk za ploške 4 mm i disk za ribanje 5 mm).

Kapacitet sjeckalice je do 100 kg/sat, što znači da biste mogli pripremiti do čak 400 obroka. Važno je napomenuti da stroj ima jednu brzinu pripremanja namirnica od 375 okretaja u minuti, što u potpunosti zadovoljava potrebe restorana ili pizzerije.

Sjeckalica povrća CL50 + 3 diska na poklon, Robot Coupe

Glavne karakteristike:

  • 1 brzina
  • 375 okretaja/minuta
  • snaga motora: 550W/230V/50Hz/1
  • broj obroka: do 400 obroka
  • kapacitet: do 100 kg/sat
  • težina neto / bruto: 17,6 / 19,8 kg
  • dimenzije: 390x340x610h mm
  • Jednostavan i čvrst dizajn: svi dijelovi koji dolaze u kontakt s hranom se lako rastavljaju radi jednostavnog čišćenja, čime se održavaju najviši standardi higijene.

Sjeckalica povrća CL50 + 3 diska na poklon, Robot Coupe

Valja podsjetiti da je na model CL50 moguće i nadodati:

Dodatak za izradu pirea

Dodatna oprema Robot Coupe sjeckalice povrća je dodatak za izradu pirea koji se sastoji od rešetke i metalnog gnječila te diska za izbacivanje. Ovo je najjednostavniji način pripremanja velikih količina pirea od krumpira.

Kvaliteta, preciznost i jednostavnost glavne su karakteristike ove sjeckalice. Zaboravite na dosadašnji način rezanja povrća i voća koji je bio dugotrajan i zahtjevan. Iskoristite ovu ljetnu ponudu Robot Coupove CL50 sjeckalice povrća s 3 diska na poklon, jer uz sve navedene karakteristike ne preostaje vam ništa drugo, nego da uživate u vrhunskoj i jednostavnoj pripremi namirnica.