Pizza

Profesionalne peći za pizzu Cuppone svako će nepce odvesti ravno u Italiju

Profesionalne peći za pizzu Cuppone svako će nepce odvesti ravno u Italiju

Premda je riječ o jelu koje spada pod kategoriju ‘povera cucina’, odnosno talijanska jela koja su od najjednostavnijih sastojaka priređivali siromašni Talijani, poznato je da postoje brojne kategorije koje se moraju zadovoljiti kako bi pizza bila – savršena.

Peći za pizzu s jednom ili dvije etaže osmišljene su za profesionalne pizza majstore

Hrskava, blago zatamnjena korica, savršeno ispečena tanka kora te sastojci koji se savršeno sljubljuju toplinom i okusima najpoželjnije su kvalitete kad je odlična pizza u pitanju, a izradu upravo takve bez imalo će problema osigurati profesionalne peći za pizzu talijanskog proizvođača Cuppone.

Riječ je o pećima za pizzu s jednom ili dvije etaže, koje svaku pizzu pretvaraju u pravu rapsodiju okusa te baš svaki put osiguravaju savršene rezultate.

U ponudi talijanskog proizvođača Cuppone nalaze se jednoetažna peć za pizu od 30 cm, jednoetažna peć za pizzu od 35 cm, dvoetažna peć za pizzu od 30 cm, i dvoetažna peć za pizzu od 35 cm.

Težina samih uređaja od 75, 95, 126 ili 158 kilograma, ovisno o veličini, još je jedan znak stabilnosti i kvalitete poželjne kad je riječ o profesionalnim uređajima za često korištenje u ugostiteljskom sektoru.

Profesionalne peći za pizzu Cuppone

Funkcionalnost i djelotvornost najviše razine

Peći za pizzu Cuppone visokokvalitetni su uređaji dizajnirani i izrađeni kako bi zadovoljili sve zahtjevne standarde za opremu HO.RE.CA sektora. Osmišljene su za savršenu pripremu pizza u najužurbanijim pizzerijama, hotelima i restoranima, gdje se profesionalna izvedba i visoki higijenski standardi cijene više od ičega.

Zbog ventilacijskog sustava, proces pečenja apsolutno je siguran, a korica je svaki put hrskava dok je nadjev idealno vlažan.

Neka vaša pizza bude ‘molto bene’ uz profesionalne peći nastale u suradnji s profesionalcima

Električne peći za pizzu izrađene su od nehrđajućeg čelika, a na vratima se nalazi staklo koje omogućuje provjeru procesa pečenja. Na svakoj se etaži može podesiti različita temperatura, ovisno o željenom rezultatu. U svakoj se etaži nalazi osvjetljenje sa žaruljama od 12 wati.

Uz sigurnosni termostat, priprema jela u pećima iz proizvodnje Cuppone, sigurna je i zadovoljava sve standarde HO.RE.CA sektora.

Upozorenje: držite razmak  od barem 50 mm između električne peći za pizzu Cuppone i ostale opreme i uređaja.