Prerada hrane

Profesionalni rezač Mandoline

Uz profesionalni rezač Mandoline brzo i jednostavno pripremite ukusne i svježe priloge za vaša glavna jela. Budite kreativni režući povrće i voće na ploške, uske ili široke rezance ili vafel ploške za predjela, priloge ili za dekoraciju tanjura.
Snažan, jednostavan i siguran, ovaj profesionalni rezač svojim bezvremenskim dizajnom pružit će pravi užitak prilikom rada.

Mijenjanjem 3 oštrice dobit ćete ploške do 10 mm, uske rezance 3×5 mm, široke rezance 5×5 mm, te vafel ploške do 10 mm. Tako ćete biti u mogućnosti rezati različite namirnice od krumpira, mrkve, jabuke do luka, limuna itd…

Kućište rezača kao i oštrice rezača su od čvrstog i trajnog nehrđajućeg čelika 18/10. Takva konstrukcija rezača osigurava dugotrajnu upotrebu u kuhinji. Rezač ima svoju stezaljku za stol i time ga čini vrlo stabilnim pri upotrebi.

Sigurnosni štitnik:

Dodatni model profesionalnog rezača ima sigurnosni štitnik kojim u potpunosti poklopite namirnicu koja klizi preko oštrice rezača. Time ćete ujedno i zaštiti prste od mogućih porezotina.

Svi dijelovi rezača se jednostavno skidaju i čiste te se lagano peru pod mlazom tople vode ili u perilici posuđa.

Na ovaj pouzdani alat možete računati godinama.

Dodatne karakteristike rezača:

  • dimenzije: 47 x 13 x 25,5 cm
  • težina neto: 5,5 kg

Iskoristite jedinstvenu priliku i iskusite savršenstvo i lakoću rezanja uz profesionalni rezač Mandoline za povrće i voće. Ovaj praktičan uređaj skratit će sveukupno vrijeme pripremanja hrane i u potpunosti će se uklopiti u bilo koje mjesto u vašoj kuhinji.

Rezač Mandoline s učvršćenjem za stol

Rezač Mandoline sa sigurnosnim štitnikom i učvršćenjem za stol