Prerada hrane

Robot Cook – profesionalna grijana sjeckalica/mješač

Predstavljamo vam profesionalnu grijanu sjeckalicu/ mješač; uređaj pomoću kojeg ćete brzo i lagano kuhati, usitnjavati, blendati, sjeckati i miješati bilo koje namirnice i pripremati ukusne zalogaje.

Robot Cook predstavlja budućnost „pametnih“ kuhinjskih strojeva, jer s četiri razine podesive brzine do 4500 okretaja u minuti te preciznim i kvalitetnim rezanjem namirnica s mogućnošću zagrijavanja istih na temperaturi do 140°C, ovo je neophodan uređaj koji bi trebao postati dijelom obavezne ugostiteljske opreme u restoranima.

Uz profesionalnu grijanu sjeckalicu/ mješač od sada ćete jednostavnije i lakše moći rezati, mljeti, miješati i kuhati sastojke koje koristite u pripremi vašeg jela. Robot Cook idealan je kuhinjski uređaj bez obzira na to pripremate li hladne ili tople obroke, slatke ili slane.
Važnost Robot Cooka prepoznali su brojni kuhari zbog velike brzine i snage uređaja te zavidne kvalitete sjeckanja/rezanja. Mogućnost zagrijavanja sastojaka do temperature od 140°C precizno je u stupanj.

Velika inox posuda (od nehrđajućeg čelika) volumena 3,7 litara savršena je za potrebe profesionalaca, ali i svih onih koji se tek uključuju u ugostiteljstvo. Sa strane posude nalazi se ručka koja se ne zagrijava tijekom korištenja uređaja. Kapacitet tekućine u posudi iznosi 2,5 litre.

Jednostavnost korištenja:

Sastojke jednostavno ubacite kroz poklopac uređaja. Važno je napomenuti da se tijekom dodavanja sastojaka ne zaustavlja proces obrade hrane, tako da istovremeno možete i pratiti i dodavati namirnice.

Uređaj se pokreće i isključuje jednostavnim pritiskom na gumb. Svi dijelovi koji dolaze u doticaj s hranom lako se mogu odvojiti i ukloniti te su perivi u perilici posuđa.
Podesiva brzina rada uređaja idealna je i praktična zbog različitih svojstava namirnica i načina pripremanja istih.

Četiri brzine rada:

1. Podesiva brzina: 100 – 3500 okr/ min
2. Brzo: Pulse/ Turbo: 4500 okr/ min
3. R-Mix brzina za lagano miješanje: 100 – 500 okr/min
4. Isprekidana brzina: usporeno okretanje noževa svake 2 sekunde

Ostale karakteristike:

  • Neto težina: 13 kg
  • Bruto težina: 15 kg
  • Dimenzije: 226 x 338 x 522 mm
  • Snaga uređaja: 1800 W
  • Napon: 230 V
  • Frekvencija tona: 50 Hz; uređaj radi gotovo nečujno
  • 9 programiranih funkcija: miješanje, rezanje, mljevenje, usitnjavanje, kuhanje…
  • Reguliranje i održavanje temperature
  • Strugač posude i poklopca pridonose laganom održavanju uređaja
  • Dva blago nazubljena noža

Uz Robot Cook brzo i jednostavno pripremite i do 100 obroka u jednom ciklusu.

Nabavite Robot Cook vrhunsku profesionalnu grijanu sjeckalicu/mješač te pripremite najukusnije obroke za vaše goste.