Prerada mesa

Stroj za mljevenje mesa Niko UH-12MEC

Stroj za mljevenje mesa Niko UH-12MEC

Pripremanje slasnih mesnih delicija ponekad može biti prilično zahtjevno i dugotrajno, no uz profesionalni Niko UH-12 MEC stroj za mljevenje mesa, od sada ćete brzo i jednostavno pripremati svoje jedinstvene mesne specijalitete koje ni jednog gosta neće ostaviti ravnodušnima.

Niko UH-12MEC je električni stroj za mljevenje mesa namijenjen za obradu i pripremu svih vrsta mesa bez kostiju. Zasladite nepca vaših gostiju pikantnim mesnim okruglicama, hamburgerima i ostalim mesnim specijalitetima. Kako bi vaša usluga bila profesionalna i na najvišoj razini, ključna je svježina mesa, odnosno sastojaka koje koristite za pripremu bogatih i raznovrsnih obroka.

Jednostavna, brza i lagana priprema mesa

Jedna od najvažnijih stavki profesionalnog stroja za mljevenje mesa je da odjednom možete samljeti veću količinu mesa, bez kosti, potrebnu za pripremu obroka.

Stroj za mljevenje mesa Niko UH-12MEC

Tehničke karakteristike uređaja

  • Kapacitet: 150 – 200 kg/sat
  • 1 pločica 5 mm + 1 nož
  • Snaga motora: 0,55kW/230V/50Hz
  • neto težina: 21 kg

Sami postupak mljevenja zadovoljava sve higijenske standarde za pripremanje hrane, što je iznimno važno za svaki profesionalni ugostiteljski objekt.

Mljevenje mesa nikada nije bilo lakše i jednostavnije zahvaljujući Niko profesionalnom stroju, vašem pouzdanom i visokokvalitetnom partneru.