Barska oprema

Isjeđivač agruma Orangenius

Iscjeđivač agruma Orangenius

Iscjeđivač agruma Orangenius pravi je genijalac među strojevima svoje klase!

Svježe cijeđeni sok od naranče jedan je od najtraženijih napitaka u ugostiteljstvu, a pri njegovoj izradi izuzetno su važni visoki higijenski standardi i cijedilo visokih performansi koje u kratkom roku od naranče može pripremiti savršen sok. Iscjeđivač agruma Orangenius idealan je uređaj profesionalne ugostiteljske opreme za čestu uporabu, prema HACCAP standardima.

Jedan od najhvaljenijih na tržištu, iscjeđivač agruma Orangenius spaja eleganciju, snagu, tehnologiju i inovacije, zbog čega je na glasu kao „must have“ stroj među profesionalnom opremom za HO.RE.CA sektor.

Naranče, limuni i grejp odličan su izvor vitamina C, stoga ne čudi što su svježe iscijeđeni sokovi tih agruma uvijek na cijeni. Iscjeđivač agruma Orangenius siguran je u rukovanju, jednostavan i brz za čišćenje i samim time komad visoko funkcionalne opreme za HO.RE.CA sektor.

Iscjeđivač agruma Orangenius specijalno je izrađen za komercijalnu upotrebu te namijenjen ugostiteljskim objektima u kojima je prostor itekako važan, poput hotela, kafića, kantina i restorana. Lako mu se prilazi, jednostavan je za korištenje, izuzetno brz i učinkovit, a njegov spremnik kora pomaže da cijeđenje naranča u velikim količinama prođe bez muke.

Profesionalni strojevi i uređaji ocjenjuju se prema svojim karakteristikama i mogućnostima, a iscjeđivač agruma Orangenius u svim kategorijama pobire same petice. Odlikaš među strojevima za   intenzivnu upotrebu, ovaj iscjeđivač agruma pouzdan je, brz i kvalitetan kako u cijeđenju agruma tako i pri samom održavanju uređaja.

Zbog čega je Iscjeđivač agruma Orangenius ultimativni proizvod za tu svrhu?

Pouzdan i čvrst, iscjeđivač agruma Orangenius nevjerojatno je brz pa tako u samo jednoj minuti može iscijediti čak 21 naranču. Poželjan promjer naranče za optimalne rezultate je 60 do 82 mm, navodi proizvođač.

Još je jedna odlična značajka ovog stroja prostran spremnik u koji stane 5 kilograma kore agruma, što omogućuje brzu izvedbu i vrhunske rezultate. Kad se napuni, spremnik je potrebno isprazniti i očistiti, a zahvaljujući pametno osmišljenom sustavu, taj je posao lakši i jednostavniji no ikad. Spremnik se čisti u nekoliko sekundi, a može se prati i u perilici suđa.

Tih, profinjen i marljiv suradnik

Još jedna kvaliteta koja izdvaja Iscjeđivač agruma Orangenius od konkurencije je njegova mirnoća i tih pristup. Bez puno buke i nereda, iscijedit će sok u velikim količinama i biti spreman za nove količine agruma.

Težina ovog kompaktnog, ali stabilnog stroja za profesionalnu upotrebu je 30 kilograma, a dimenzije su 270 x 395 x 630 mm. Elegantan izgled u vibrantnoj boji ističe ga među ostalim uređajima za profesionalnu uslugu, a posebno osmišljen dizajn s transparentnim gornjim dijelom omogućuje uvid u naranče koje će se za samo nekoliko sekundi, kao čarolijom, pretvoriti u fino iscijeđeni sok.

Kako funkcionira?

U prvom koraku Iscjeđivač agruma Orangenius prepolovi na pola, a zatim svaka polovica putuje do cjedila gdje se kora I koštice odvajaju od soka. Kora putuje do spremnika, a rezultat je svježi sok vrhunske kvalitete.