Kuhinja

Miješalica za tijesto 10 litara

Miješalica za tijesto 10 litara

Unaprijedite svoje slastičarsko umijeće uz profesionalnu planetarnu miješalicu 10 litara, sam vrhunac kulinarske opreme!

Za izradu kolača, peciva, torti i slastičarskih remek-djela dostojnih chefova iz najcjenjenijih svjetskih restorana, ne tražite dalje od miješalice 10 litara koja će vašu izvedbu dovesti do vrhunca.

Ova planetarna miješalica ima kapacitet i pribor za svaku priliku. Bez problema će razlomiti maslac u svilenkastu kremu, zamijesiti tijesto do savršene teksture, izraditi najfinije glazure bez grudica i spojiti različite sastojke kako bi vaše slastice poprimile vrhunski izgled i najfiniji okus.

Bez nereda u kuhinji

Planetarna miješalica 10 litara profinjen je komad profesionalne opreme HO.RE.CA sektora, u skladu s HACCAP standardima, spremna unaprijediti svaku profesionalnu kuhinju odličnom izvedbom i elegantnim pristupom. Uz miješalicu od 10 litara mjesta neredu nema, svi se sastojci lagano ubacuju u 10-litarsku inox posudu, bez prosipanja. Ovaj je stroj za profesionalnu i učestalu upotrebu izrađen od otpornih, nehrđajućih materijala, siguran za korištenje i izuzetno jednostavan za čišćenje. Pri izradi kolača higijenski uvjeti su najvažniji, a miješalica od 10 litara izrađena je u skladu s vrhunskim higijenskim standardima. Uređaj je težak 65 kilograma što osigurava stabilnost i sprječava “plesanje” po kuhinjskoj plohi te prosipanje  ili prolijevanje sadržaja.

Savršene teksture dok kažete – keks

Dobar mikser kruna je svake profesionalne kuhinje – planetarna miješalica od 10 litara poslove će, koji bi ručnom izradom trajali satima, odraditi brzo i glatko, baš poput krema i glazura koje s lakoćom priprema.

Planetarna miješalica ima posudu zapremine 10 litara, za izradu tijesta, glazura i finih krema u najprofesionalnijim teksturama i velikim količinama.

Miješalica 10 litara ima tri brzine106/196/358 okr./min., pa možete prilagoditi njezin rad svakom receptu.

Svestran pomagač koji ne zauzima previše mjesta

Za najfinija peciva, torte i kolače pobrinut će se tri nastavka – kuka, mutilica i lopatica koje možete mijenjati po potrebi te brzo i jednostavno očistiti, baš kao i posudu od nehrđajućeg čelika u kojoj se odvija kulinarska čarolija.

Premda je optimalne težine i izuzetno stabilna miješalica ne zauzima previše prostora što je  ključno u svakom radnom prostoru.

Dimenzija je 367 x 445 x  757h mm pa pored nje bez problema možete valjati tijesto, ukrašavati torte te puniti kolače svilenkastim kremama.

Sigurnost i organizacija prije svega

Planetarna miješalica 10 litara pouzdan je stroj HO.RE.CA sektora izuzetno pametan u svojoj izvedbi. Ima ugrađen timer koji se može podesiti na vrijeme od 15 minuta pritiskanjem gumba za početak rada, a sadrži i prekidač za slučaj opasnosti.

Upoznajte svoju kuhinju sa sofisticiranom Miješalicom 10 litara, pouzdanim partnerom svakog profesionalca.