Barska oprema

Aparati za filter kavu Hamilton Beach

Uz profesionalne aparate za filter kavu jednostavno je i ugodno pripremiti ukusan i aromatičan crni napitak svojim gostima. Riječ je o pouzdanim i funkcionalnim pratiteljima svakog hotela, restorana, ureda i slično.

Spremnik aparata za filter kavu Hamilton Beach izrađen je od nehrđajućeg čelika čime se osigurava dugotrajnost uređaja. Kapacitet od 9,6 litara ili 16,2 litre dovoljan je za pripremu većih količina filter kave.

Aparat ima dvostruki sustav grijača koji kuha kavu i održava skuhanu kavu na odgovarajućoj temperaturi, čime zadržava odličan okus kave.

Odvojivi spremnik osigurava jednostavno i brže punjenje i čišćenje,
preklopne ručke olakšavaju prenošenje uređaja, a čvrste kopče odlično povezuju spremnik s bazom. Tipka za brzo punjenje šalica kavom skraćuje vrijeme čekanja te signalna lampica koja javlja kada je kava kuhana, dok mjerno stakalce pokazuje količinu preostale tekućine u aparatu.

Važno je napomenuti da se aparat ne spaja na vodu te da je filter za kavu od inoxa.

Sami rad uređaja zahtijeva iznimno malo vremena, a održavanje je prilično jednostavno i sigurno. Sofisticirani sustav za kuhanje, spremnik s više od 9 litara ili 16,2 litre, te jednostavnost korištenja čine aparat za filter kavu suvremenim i pouzdanim uređajem za svaku profesionalnu upotrebu.

Aparat za filter kavu 9,6 litara:

Stara cijena: 4.500,00 kuna.
Nova cijena: 3.375,00 kuna (sniženje 25%).
PDV je uračunat u cijene.

Aparat za filter kavu 16,2 litre:

Stara cijena: 5.837,50 kuna.
Nova cijena: 4.377,50 kuna (sniženje 25%).
PDV je uračunat u cijene.