Pizza

Termo kutija za prijenos pizze

Termo kutija za prijenos pizze

Termo kutija za prijenos pizze neophodni je dio profesionalne ugostiteljske opreme za sve ugostiteljske objekte, osobito one koje u sklopu svog poslovanja vrše dostavu svojih proizvoda.

Riječ je o jedinstvenoj opremi koja je idealna za prijevoz hrane. Zahvaljujući odličnim termo svojstvima kutije, u nju bez ikakvih bojazni možete pohraniti topla ili hladna jela te deserte.

Termo kutija iz našeg asortimana proizvoda dizajnirana je na način da lako i jednostavno možete posložiti kutije s pizzom, posude s kolačima ili neke druge delicije s kojima ćete razveseliti nepca vaših korisnika. Osim toga, kutije su izrađene tako da održavaju stalnu temperaturu na duže vrijeme, kroz nekoliko sati. Time se pridonosi očuvanju jedinstvene i izvorne kvalitete pizze, bureka, kolača, sladoleda te ostalih jela ili napitaka koje dostavljate u sklopu vašeg cateringa.

Ova profesionalna termo kutija za prijenos hrane izrađena je od materijala visokih izolacijskih svojstava (EPP – ekspanzivni polipropilen), koji čini kutije laganima, ali robusnima, te sigurnima u transportu hrane i perivima u perilicama posuđa.

Podignite razinu usluga vašeg cateringa već danas i nabavite svoju termo kutiju na vrijeme! Zadovoljite nepca vaših gostiju (korisnika) uvijek svježim i kvalitetnim proizvodima iz vlastite proizvodnje (kolačima, pizzama…) koji kao da su tek izašli iz peći.

Uz termo kutije za prijenos pizze više ne morate brinuti o sigurnosti i održavanju kvalitete vaših proizvoda tijekom njihove dostave.

  • Temperaturni raspon od -40°C do +120°C
  • Nizak gubitak temperature
  • Perivu perilici posuđa, lako se čiste
  • Složive jedna na drugu