Palačinke i vafle

Stol za čišćenje ribe s otvorom za otpad

Stol za čišćenje ribe s otvorom za otpad

Čišćenje i pripremanje ribe u većini slučajeva završi isprskanom radnom plohom te ljuskicama zalijepljenim na sve strane koje se teško mogu ukloniti. A da ne govorimo o mirisu ribe koji se u kuhinji može zadržati i po nekoliko sati. Ako ribu pripremate na nekvalitetnoj dasci ili stolu, miris se jednostavno „uvuče“ u materijal i teško ga se riješiti. Zato vam treba kvalitetno mjesto u kuhinji gdje ćete brzo i lako pripremiti te očistiti ribu bez zadržavanja tog prepoznatljivog mirisa.

Tržište je zasićeno brojnim stolovima za čišćenje ribe koji se međusobno razlikuju po dimenzijama, materijalu od kojeg su izrađeni i dodatnim karakteristikama. Uvijek trebate težiti najkvalitetnijoj opremi koja će zadovoljiti postojeće sigurnosne i higijenske standarde ugostiteljskih objekata, a s druge strane vašim djelatnicima omogućiti brzo i jednostavno pripremanje obroka.

Predstavljamo vam Niko stol za čišćenje ribe s otvorom za otpad. Stol se sastoji od ploče odnosno daske za rezanje izrađene od nehrđajućeg čelika, čime je osigurana otpornost na ogrebotine i habanje. Osim toga, materijali su otporni i na zadržavanje mirisa. U stol je ugrađen otvor u koji brzo i lako možete odvajati otpad.

Stabilnost tijekom korištenja osigurana je čvrstim nožicama koje se mogu dodatno podesiti. Nožice su prekrivene neklizajućom podlogom radi još bolje prianjanja na pod.

Ovaj višenamjenski stol idealan je ne samo za čišćenje nego i za filetiranje ribe, ali i drugih specijaliteta. Budući da ne zadržava mirise, prikladan je za sve vrste ugostiteljskih objekata, čak i onih kod kojih je kuhinja relativno blizu prostoru za goste. Opremite vaš restoran visokokvalitetnim stolom za čišćenje ribe te priuštite vašim gostima vrhunsko iznenađenje za njihovo nepce.