Prerada hrane

Koktel stanica Niko

Svakom baru, hotelskoj terasi, otvorenim bazenima, noćnim klubovima i sličnim objektima od velike je važnosti i pomoći jedinstveni radni prostor na kojem će barmen pripravljati razne osvježavajuće napitke i koktele, te animirati goste. Tako je rođena ideja o tzv. koktel stanici, a kako ovaj proizvod dolazi iz naše vlastite proizvodnje nosi naziv naše robne marke Niko.

Riječ je o ugradbenom pultu izrađenom od nehrđajućeg inoxa.

Ugradbeni pult ili Koktel stanica Niko sadrži:

  1. korito s ugrađenom miješalicom za vodu i izvlačivim tušem;
  2. izolirano korito za led s dvije pomične pregrade također izrađeno od nehrđajućeg čelika, a održava led postojanim na duže razdoblje; pregrade omogućavaju korištenje leda različitih oblika;
  3. Zatim drugo izolirano korito predviđeno za umetanje posuda (gastro norme GN) u koje jednostavno i lako možete pohraniti veću količinu narezanih kriški voća i drugih namirnica potrebnih za izradu koktela;
  4. kiper za otpatke s nožnom pedalom za otvaranje;
  5. nosač za boce pića.

Čvrsta konstrukcija koktel stanice otporna je na sve vremenske uvjete, tako da je možete koristiti na otvorenom, a kao mogućnost postoji i ugradnja kotača, umjesto nogica, što koktel stanicu čini još zanimljivijom i praktičnijom.

Dodatne karakteristike:

  • dimenzije: 1100 x 700 x 900 mm,
  • predviđeno za 6xGN1/9, h= 65 mm,
  • neto težina: 72 kg.

Koktel stanica Niko može biti proizvedena u raznim dimenzijama te s više ili manje dodatka, ovisno od potrebe ugostiteljskog objekta tj. prostora u kojemu će biti smještena i naravno mašti i potrebama barmena!